همشهری آنلاین: محققان دریافته‌اند سیب زمینی زرد طلایی با افزایش میزان ویتامین‌های ضروری بدن از بروز بیماری در جمعیت کشورهای درحال توسعه پیشگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیب زمینی چهارمین ماده خوراکی گیاهی پرمصرف بعد از برنج، گندم و ذرت است.

مطالعه محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان می‌دهد مصرف یک وعده سیب زمینی زرد می‌تواند ۴۲ درصد مصرف روزانه ویتامین A مورد نیاز یک کودک را تامین کند که برای بهبود بینایی، ایمنی بدن، رشد اعضاء، و سلامت باروری ضروری است.

سیب زمینی زرد طلایی همچنین ۳۴ درصد ویتامین E را تامین می‌کند که از فشار اکسایشی و التهاب که موجب بروز مشکلات مرتبط با آسیب به اعصاب، ماهیچه‌ها، بینایی و سیستم ایمنی می‌شود، پیشگیری می‌نماید.

زنان در سن باروری که ۱۵۰ گرم سیب زمینی طلایی مصرف می‌کنند می‌توانند ۱۵ درصد از ویتامین A مورد نیاز و همچنین ۱۷ درصد از ویتامین E مورد نیازشان را تامین کنند.

مارک فیلا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «سیب زمینی طلایی در مقایسه با سیب زمینی سفید، حاوی مقادیر بیشتر ویتامین A و E است و می‌تواند در جوامع دارای کمبود این ویتامین‌ها بسیار مثمر ثمر باشد.»

کد خبر 390088

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha